miercuri, 28 decembrie 2011

seminar HIPNOZA, MEDITATIE, CONSTIINTA


Sarbatoarea Craciunlui si Revelionul..trecerea in noul an.... toate le traim cu familia,cu prietenii, cu cei apropiati...

pentru cei care incep deja sa fie apropiati ideii de hipnoza sau doar se apropie de aceasta cu mai mult sau mai putina indrazneala, am ales pentru seminarul din data de 5 ianuarie tema "Hipnoza, meditatie, constiinta".  In cadrul acestei intalniri mi-am propus sa lamurim cateva din asemanarile si deosebirile dintre hipnoza si meditatie, corelatele neurofiziologice ale acestora si beneficiile pe care le aduc in viata noastra. De asemeni, vom deschide "cutia pandorei" discutand despre starile modificate de constiinta si despre  abilitatile "speciale" pe care le poate avea un om.

In acest cadrul, al cuvintelor despre limitele si posibilitatile omului, vom lansa un proiect special "Omul, firesc!", realizat in parteneriat cu Academia Templiera din Romania. Acest proiect s-a nascut din visul comun intr-o lume buna, din dorinta de a redescoperi Omul, asa cum a fost el gandit de Creatie... de a redescoperi firescul in relatiile cu oamenii, de a redescoperi firescul in relatiile cu Pamantul pe care ne traim viata, de a redescoperi firescul legaturii noastre cu viata insasi......  si de a promova apoi acest model ... al firescului!

Va astept cu drag in data de 5 ianuarie 2011, ora 20.00, in Simphony Pub - STra Scolii nr.4 (Baia-Mare).
Intrarea se face pe baza de invitatie! Costul unei invitatii (care vor fi disponibile in locatia evenimentului, inainte de inceperea acestuia) este de 30 ron si constituie donatie in sprijinul  proiectul "Omul, firesc!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

opiniile sau intrebarile despre postari sunt binevenite!