marți, 13 decembrie 2011

Amnezia numelui prin inductie hipnotica (video)

Pentru astazi am regatit inca ceva 'Live". Nadajduiesc ca prin aceste filulete, aburul intretinut in jurul fenomenului hipnotic se va mai disipa un pic si hipnoza va fi pozitionata in mintile fiecaruia dintre noi la locul de cinste pe care il merita, alaturi de procesele naturale si firesti prin care trecem zilnic.

In urma cu cativa ani am avut o discutie cu o prietena despre despre locatii de la mare unde putem merge sa facem plaja... unde ii place, de ce... pe mine ma tenta Vama Veche (nu fusesem niciodata si parea o ocazie buna sa testez locatia). Raspunsul din partea ei a fost vehement: "Eu la drogatii si la nespalatii aia nu ma duc! Nici nu vreau sa aud!". Am lasat-o pentru cateva minute sa-si traiasca indignarea si furia si pot sa va spun ca a facut descrieri vizuale si kinestezice deosebite despre Vama Veche. A etalat toate imaginile pe care mintea ei le crease in cele mai mici detalii. Aproape ca ma convinsese, cand am intrebat-o: "Dar tu ai fost vreodata acolo?". ...A! N-am fost niciodata!....BINGO!

Pot sa am incredere in ea? NU
Pot sa am incredere in parerile cuiva despre hipnoza daca acesta nu a experimentat niciodata la modul intentionat aceasta stare (indusa de altcineva sau autoindusa)? NU

Deci, hadeti sa vorbim despre hipnoza, pe bune! :). Priviti filmuletul de mai jos... e atat de simplu sa faci lucruri uimitoare!

Un comentariu:

  1. Buna.. deci sa inteleg ca atitudinea prietenei tale fata de Vama e cauzata tot de un fel de inductie hipnotica?

    RăspundețiȘtergere

opiniile sau intrebarile despre postari sunt binevenite!