SHOP


Schimba-ti viata

Acest CD a fost conceput pentru a veni in ajutorul celor care simt ca nu mai au viitor, al celor care nu isi pot stabili niste obiective care sa le faca placere. Meditatia foloseste o metafora special construita pentru a putea obtine o nou perspectiva asupra vietii tale si pentru a-ti schimba viata.

In acest CD s-a folosit o tehnologie speciala prin care poti atinge cu usurinta stari profunde de relaxare, in care undele cerebrale ale creierului ating 4.5 Hz -Theta, o frecventa speciala specifica transelor shamanice, mantrelor tibetane sau incantatiilor budiste. Experienta placuta!                                                                                                                                 
Pret: 42 lei, 33 lei(+taxe postale)Copilul timpului

Aceasta poveste terapeutica ofera o reflectie asupra vietii, a filosofiei acesteia si asupra sensului existentei. Cu totii ne intrebam cateodata despre ce e vorba in aceasta existenta, daca intr-adevar putem implini ceva semnificativ, in special dupa decesul cuiva drag, dupa o boala grava sau dupa un eveniment semnificativ.

In acest CD s-a folosit o tehnologie speciala prin care poti atinge cu usurinta stari profunde de relaxare, in care undele cerebrale ale creierului ating 4.5 Hz -Theta, o frecventa speciala specifica transelor shamanice, mantrelor tibetane sau incantatiilor budiste.Experienta placuta! 

 Pret: 45 lei, 36 lei (+taxe postale)

Pentru comenzi scrieti la mail psihoterapieonline@yahoo.com cu subiect: "Comanda CD-uri".

Mailul trebuie sa contina urmatoarele informatii:

Titlul/Titlurile comandate
Nr bucati:
Numele si Prenumele
Telefon
Adresa de livrare


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

opiniile sau intrebarile despre postari sunt binevenite!