duminică, 25 decembrie 2011

Intrati in 2012 fara griji... (cadou meditatie ghidata)


Ho, Ho, Ho!....bine v-am regasit in aceasta minunata zi de Craciun! La mine nu a nins astazi, a fost chiar soare insa alte legaturi cu Sarbatoarea Nasterii Domnului exista si creeaza atmosfera atat de frumoasa a acestei perioade a anului. Bradutul, ornamentele, cadourile, luminile... zambetele...simbolul Mosului.

Am adunat toate aceste elemente intr-o inregistrare, o meditatie ghidata care foloseste aceste motive pentru a va ajuta sa aveti un an mai bun, sa scapati din griji, din probleme si sa intrati mai senini in 2012.

Iata inregistrarea aici. Este o inregistrare oferita cadou..si ca orice cadou poate fi impartit cu orice considerati ca ar aprecia si s-ar bucura de el. La multi ani! Sa fiti multumiti de viata pe care o creati! :)

cu mult drag,
Raluca

PS: volumul este putin mai mic datorita faptului ca, dorind sa ma incadrez in timp, nu am facut inregistrarea in studio ci de acasa....sper insa ca acest fapt sa fac acest cadou si mai personal si mai apropiat de sufletele voastre!

11 comentarii:

  1. esti o scumpa! am descarcat si eu cadoul tau.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. asa cum am spus si pe pagina Radio Edera de pe Facebook.... CU MULT DRAG! >:D< :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb cadou, Raluca. Iti multumesc pentru generozitatea si caldura ta sufleteasca !
    Cu drag, Viorel Pasca

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos, Viorel....chiar nadajduiesc ca acest cadou sa faca 2012 un an mai bun pentru ceilalti si ma bucur ca el a fost atat de bine primit, deja!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu reusesc sa-l descarc, desi am incercat de citeva ori....

    RăspundețiȘtergere
  6. mii de scuze, dar nu stiu cum sa descarc si eu firierul, ma ajutati va rog

    RăspundețiȘtergere
  7. Un cadou de suflet minunat! Multumesc si eu, Raluca!
    Cu siguranta ca sub bradul tau a fost lasat tot un dar de suflet: aprecierea si gratitudinea noastra, cei carora le-ai oferit cu atata generozitate acest moment special. Stii, la un moment dat m-a dus gandul la refrenul melodiei Kboom http://www.youtube.com/watch?v=KQ6VFHRB268.
    Iti doresc ca 2012 sa fie un an generos cu tine- asa cum te dovedesti a fi si tu cu semenii tai- si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele !

    RăspundețiȘtergere
  8. Tasia..necazurile, mainile...sus in aer! :) In ceea ce priveste urarile..ohoo...Doamne Ajuta! Multumesc! Asa sa fie in toate casele si in toate sufletele! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eli, GoblenArt.... apasati pe linkul indicat de mine in postare. Se va afisa o fereastra cu locatia in care inregistrarea este incarcata pe websitul www.megaupload.com. Ajuns acolo, asteptati sa fie disponibila optiunea "Regular Download". Apasati apoi "Regular Download" si salvati fisierul unde doriti in calculatorul dumnavoastra.

    Daca nu va descurcati, mai sunt variantele:
    1.sa va trimit eu inregistrarea pe mail
    2.sa urmariti cu urechile ciulite Radio Edera pentru ca va fi difuzata cat de curand.

    Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumeeesc! am reusit.... ma-ti scos la lumina ...
    mii de binecuvantari ptr noul an

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari si auditie implicata! Un Nou An Minunat!

    RăspundețiȘtergere

opiniile sau intrebarile despre postari sunt binevenite!