miercuri, 28 martie 2012

Curs hipnoza! Cine ridica mana?


Salut!
 
In ultima vreme am primit tot mai multe solicitari de a face un curs ADEVART de hipnoza! (Chiar astazi am primit un telefon de la o doamna foarte draguta care m-a pus pe ganduri) Initial nu mi-a trecut prin cap sa organizez un curs de hipnoza– am construit si oferit deocamdata doar cursul de auto-hipnoza (vezi aici impresii) Acum insa, incep sa fiu atenta la ce imi cereti de fapt :)

Asa ca acum ma scarpin la frunte si incerc sa iau o decizie - pentru asta am nevoie de parerea voastra!

In minte am un training care sa prezinte conceptele fundamentale pentru a intelege complet natura creativa a mintii. In care sa inveti despre cum sa iti folosesti mintea si cum sa vorbesti limbajul subconstientului pentru a facilita schimbarea programelor subconstiente cu programe pozitive, care promoveaza o viata implinita. Un training in care sa afli ce este cu adevarat hipnoza, sa practici auto-hipnoza (si sa ramai cu aceasta abilitate toata viata), sa intelegi corealtiile dintre activitatea creierului si hipnoza, sa testezi sugestibilitatea clientului, sa folosesti legea efectului mental (si legea atractiei), sa iti clarifici functiile constietului, subconstientului, inconstientului si supraconstientului, sa stii cum sa construiti sugestii ca un profesionist, sa aplici inductii hipnotice directe, indirecte si chiar non-verbale.

As putea pune toatea astea in 3 zile ( plus o gramada de bonusuri atat pentru terapeuti cat si pentru cei care nu au background psihologic:)). Sunteti interesati? Vreau parerea voastra.

Cum il vedeti? Cu 1 trainer sau cu 2? Mai lung ca perioada de desfasurarea, mai scurt, ori 3 zile sunt deocamdata ceea ce aveti nevoie? Este ceva anume ce ati dori sa invatati la un astfel de curs?

Astept reactiile voastre pe blog sau pe grup!

Cu drag!
Raluca

Tinem legatura!  

18 comentarii:

  1. Draga Raluca,

    Eu am inceput sa adun grupul de persoane interesate, si concluzia e clara. Exista atata dezinformare, atatea idei preconcepute, incat pana la cursul propriu zis e cale lunga.

    Din acest motiv am inceput, pentru Satu Mare, sa strang persoanele interesate intr-un grup de lucru, sa discut cu fiecare in parte, si apoi cu intregul grup, oferind in prealabil fiecaruia dintre cei interesati un minimum de informatii, necesar ca oamenii sa poata decide in cunostinta de cauza in ce directie sa se indrepte. Ca vor hipnoza, autohipnoza, terapie, vindecare a unor boli sau rezolvare a unor vicii sau probleme (slabire, fumat, dependente), satisfacerea curiozitatii, e bine ca oamenii sa decida ce aleg DUPA CE AFLA cate notiuni de baza.

    Abia apoi vom invita trainerii, hipnotizorii si terapeutii sa tina o prezentarea trainingului/cursului/workshop-ului pe care doresc sa il faca. HipnozaSM.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut, Daniel! e ok! multumesc pentru feedback- pentru mine era important sa iau pulsul si sa stiu cu adevarat ce am de facut. Care este urmatorul pas. Acum stiu... pasul urmator nu este un curs...este altceva..SURPrIIIZA! :)

      Ștergere
    2. Pentru Anonim,
      sunt din Baia Mare,doresc sa iau si eu parte la un asemenea curs de hipnoza,va rog sa ma anuntati si pe mine,mai aduc trei-patru persoane cel putin.Elena.
      helenerose2004@yahoo.com

      Ștergere
  2. Eu as astepta mai multe feedback-uri inainte de a lua o decizie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deci sa nu iau o decizie inca.... ok..mai astept cateva zile. Multumesc!

      Ștergere
  3. Sunt interesat de cursul de hipnoza!
    La Bucuresti.
    Doresc sa stiu care va fi durata, costul, perioada...etc.
    Multumesc
    Elvis Birsan
    www.terapiereiki.blogspot.com
    www.constiintaumana.blogspot.com
    0726624945

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru interes! Am notat datele dumnevoastra si va tin la curent.

      Durata cursului este de 3 zile. Perioada si costul nu le-am stabilit....deocamdata iau pulsul sa stiu daca sunt intr-adevar doritori cat sa putem lansa acest curs.

      Multumesc pentru postare - m-ati ajutat sa inclin balanta spre Da...:)

      Ștergere
  4. Buna dimineata,
    Si eu sunt interesata de curs. Tot in Bucuresti.

    Adriana Morel
    turquoise.butterfly74@yahoo.com
    0731 376 301

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,
    Sunt interesata de cursul de hipnoza, sunt din bucuresti.
    Practicati hipnoza in stilul lui michael newton? cu alte vieti si viata dintre vieti?

    romedea.maria.luiza@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,

      Stilul lui Michael Newton este un stil aparte. Hipnoza nu este doar regresie in alte vieti (desi aceasta poate fi o aplicatie extrem de utila). Hipnoza este un fenomen zilnic in care intram si iesim cu totii fara sa fim constienti de acest luccru. Intentia mea este ca in cursul organizat, sa echipez participantii cu acel "corp comun" necesar oricarui fel de aplicatie, sa le ofer abilitati utile o viata intreaga cu ajutorul carora sa poata sa ia in stapanire si sa foloseasca acest proces natural de care oricum beneficiaza - transa hipnotica.

      Cazul regresiei de varsta si al regresiei in alte vieti este o aplicatie particulara mai greu accesibila unui incepator. Mi-ati oferit oricum o directie interesanta de sondare... daca exista interes voi organiza cu placere si un astfel de curs :)

      tinem legatura,
      Raluca

      Ștergere
  6. Sunt interesata de ambele aplicatii :)
    Va multumesc si astept vesti :)
    Romedea Maria Luiza

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc inca odata! m-ati pus pe ganduri si mi-at dat un imbold nou! :)

    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua,
    As fi interesata de participarea la cursul de auto-hipnoza din data de 7 aprilie (Bucuresti). Cam care ar fi costul, imi puteti spune?
    Va multumesc
    (imi puteti raspunde aici sau pe e-mail - cu locatia si durata - la gherman_madalina@yahoo.com).
    Va multumesc. Madalina G.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua,

    Doamna Gherman.... din pacate, din motive de sanatate, cursul din 7 aprilie nu se va tine, insa doresc sa organizez din nou in mai. Acesta este si motivul prezentei postari pe blog.

    Va multumesc pentru interes. V-am notat! :) si tinem legatura!

    cu drag,
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  10. Ziua Buna,

    Mai,Bucuresti,prezent ...bucuros astept detalii ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua,
    M-ar interesa si pe mine un curs de hipnoza.
    Am citit ca exista mai multe tipuri, dar pe mine ma intereseaza mai mult practic.
    As dori sa stiu si cat costa, si, ce inseamna acele zile despre care vorbiti( nu pot decat sambata si duminca).
    Am uitat sa specific ca sunt din Bucuresti si ca - in functie de cost - am veni persoane.
    Datele mele: andreeaglodeanu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua! Sunt foarte interesat de un astfel de curs. Am cautat mult pe net si mi-am dat seama ca oferta de cursuri de hipnoza este foarte saraca daca nu aproape inexistenta. Va rog sa ma contactati cand incepeti cursul: email: george_ita2009@yahoo.com mobil: 0748398266



    Cu drag,George,24 ani,Onesti/Bacau

    RăspundețiȘtergere

opiniile sau intrebarile despre postari sunt binevenite!