vineri, 16 martie 2012

Despre definitiile hipnozei cu Andy Szekely

Iata ca a venit primvara si pe acest blog! Imi cer scuze ca am ramas in urma cu postarile... fetita mea a fost cam bolnavioara si energia mea s-a concentrat mai mult pe sanatea ei. In plus, in acest context, si creativitatea mea eracam bleaga... dar sunt aici! inapoi pe metereze si respirand aer proaspat!

 Iata despe ce anume doream sa va vorbesc astazi:

Ieri seara, Marius Achim (mariusachim.ro) a prilejuit un webinar un Andy Szekely despre dezvoltare personala. Foarte multe informatii de foarte buna calitate.... am scris mult, am savurat intregul eveniment! Nu am decat maxime felicitari pentru cei doi.

Iata una dintre ideile pe care mi-am permis sa le preiau si sa vi le retransmit si voua. Acesta este ceea ce Andy numeste "cel mai mare secret al dezvoltarii personale". Fiti atenti!

"Focalizeaza-ti atentia pe ceea ce te intereseaza, suficient de mult timp". (mai citeste odata!)

intelegeti despre ce e vorba? Despre Hipnoza!!!!! Cresterea ta ca persoana este imposibila fara a  "mentine o idee fixa in campul mental" (definita lui James Braid). Dave Elman a folosit o alta definitie a hipnozei, si anume: "depasirea factorului critic si instituirea gandirii selective" Cat de clar, cat de frumos!

Hipnoza este de fapt procesul care permite continuturilor informationale de care ai nevoie - sa ajunga acolo unde trebuie, in subconstient si sa faca modificarile necesare pentru ca tu sa cresti, sa te dezvolti personal. (asta ar fi definitia mea :)) ).

cam atat pentru astazi. Va las in mrejele hipnotice ale primaverii!

cu drag,
Raluca

PS: Daca vreti sa stiti mai multe despre Andy si ce face el, va recomand urmatoarele linkuri

www.andyszekely.ro si www.bootcamp.ro

2 comentarii:

opiniile sau intrebarile despre postari sunt binevenite!