miercuri, 18 ianuarie 2012

curs AutoHipnoza

Actualizare! acest curs a avut loc deja... iata cum a iesit:

Impresiile participantilor

Urmariti blogul! Astfel de cursuri vor mai avea loc cat de curant....

Buna ziua,

In data de 21 ianuarie va avea loc cursul de AutoHipnoza, asa cum anuntat in cadrul seminariilor mele. Aveti mai jos detalii in acest sens:


Descriere curs:

Stiai ca procesarile pe care le realizam zilnic sunt indeplinite in proportie de 95 % de subconstient si doar 5 % de catre mintea constienta? Familia, scoala si societatea in general iti ofera multe tehnici si metode pentru a avea grija si a manipula mintea constienta, adica doar 5%. Ce-ai zice daca ai invata sa folosesti INTREAGA minte?

Hipnoza, nu este, asa cum se crede o stare greu accesibila in care persoana care au anumite calitati ajung ci este o stare comuna in care iesim si intram zilnic. De exemplu, ca sa poti citi acum acest text cu usurinta a fost nevoie de multe transe de invatare in cadrul carora ai repetat iar si iar, exersand literele si modul in care acestea formeaza cuvintele scrise. Fiecare dintre noi a fost deja in hipnoza doar ca nu stie acest lucru.

Nu ar fi uimitor sa accesezi aceasta stare de transa dupa voie, sa o poti controla si sa o folosesti in beneficial tau?

Nu a fi minunat sa schimbi sau sa elimini comportamente nedorite? Autohipnoza este o metoda dovedita de eliminare a comportamentelor pe care oamenii le considera negative sau nepotrivite. Daca  ai vreun comportament pe cre doresti sa il opresti atunci transa hipnotica auto-indusa este cheia.

Nu ar fi interesant sa elimini credintele negative? Daca mentii credinte negative care iti creaza dificultati tie sau in interactiunea cu ceilalti? Multe credinte precum “Nu sunt sufficient de bun!” sau “toti barbatii inseala!” pot sa afecteze serios calitatea vietii tale. Prin autohipnoza poti cu usurinta sa iti influentezi mintea sa elimine aceste credinte rapird si permanent.

Nu te-ar entuzisma sa iti “implantezi” si sa integrezi in sistemul tau psihic credinte noi si pozitive?Poti insera noi credinte in mintea ta subconstienta cu usurinta folosind autohipnoza. Cum ti-ar placea sa gandesti, sa te simti diferit?

Elibereaza-te de durere! Hipnoza este utilizata frecvent in context medical pentru eliminarea durerii. Din moment ce hipnoza si autohipnoza sunt acelasi lucru, nu este o surpriza ca autohipnoza este extrem de eficienta in acest domeniu.

Scapa de stres! Poti reduce complet sau elimina stresul cu extrem de putin efort.

Reducerea greutatii si remodelare corporala! Autohipnoza este probabil cea mai utilizata tehnica din lume in contextual in care greutatea corporala in exces este epidemica. Daca ai o problema de greutate, aceasta este o modalitate foarte eficienta de a face acest lucru! 


La finalul cursului (obiective specifice)
-veti fi capabil sa intrati foarte usor intr-o stare hipnotica profunda, auto-indusa
-veti fi capabil sa construiti propriul text pentru auto-hipnoza care sa va ajute sa va schimbati propriul comportament sau starea interioara
-veti fi capabil sa administrati auto-hipnoza pentru schimbarea cu success a propriul comportament sau a starilor interioare bucurandu-va de acest process


Continuturi:
-hipnoza naturala vs hipnoza intentionata
-mituri si stereotipii despre hipnoza – ce este cu adevarat hipnoza?
-limbajul hipnotic
-invatarea inconstienta
-modelul in 5 pasi al auto-hipnozei
-construirea sugestiilor de success
-identificarea uneia sau mai multor probleme
-ce este o ancora? Instalarea ancorelor.
-stabilirea hipnotica a obiectivelor – modelul Stelei (acest model este pentru prima data oferit intr-un astfel de curs; el vine in completarea modelelor clasice de stabilire a obiectivelor de tip SMART de exemplu oferind astfel formula completa pentru construirea tintelor ce vor fi atinse cu succes)
-transa hipnotica profunda auto-indusa - metode
-aplicatii particulare ale auto-hipnozei in – slabire, managementul durerii, managementul furiei, sanatate, cresterea performantelor intr-un anumit domeniu etc.

BONUS! CD –ul gratuit  pentru instalarea modelului in 5 pasi ai autohipnozei. Acesta este o inregistrare hipnotica special construita pentru a intari ceea ce iti insusesti in timpul cursului precum si pentru dezvoltarea performanta capacitatilor de a folosi autohipnoza in viata de zi cu zi in beneficial propriu.


cu drag,
Raluca Borza
Hipnoterapeut, Trainer





3 comentarii:

  1. in sighet,cand vei veni?ma intereseaza cursul.am incercat sa iti scriu un e-mail,dar adresa data de tine nu e ok,nu pot trimite pe ea,

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! am avut multe solicitari din diverse parti ale tarii pentru acest curs. De aceea intentionez sa realizez un up-grade al variantei de curs pe care l-am oferit deja si sa il livrez On-line, in mai multe module. Fiecare modul prespune un webinar si materiale audio si materiale scrise! Nu am hotarat varianta tehnica finala si nici data exacta de lansare a cursului. Urmareste blogul, urmareste facebookul.... stai pe-aproape!

    cu drag,
    Raluca

    RăspundețiȘtergere

opiniile sau intrebarile despre postari sunt binevenite!