miercuri, 28 martie 2012

Curs hipnoza! Cine ridica mana?


Salut!
 
In ultima vreme am primit tot mai multe solicitari de a face un curs ADEVART de hipnoza! (Chiar astazi am primit un telefon de la o doamna foarte draguta care m-a pus pe ganduri) Initial nu mi-a trecut prin cap sa organizez un curs de hipnoza– am construit si oferit deocamdata doar cursul de auto-hipnoza (vezi aici impresii) Acum insa, incep sa fiu atenta la ce imi cereti de fapt :)

Asa ca acum ma scarpin la frunte si incerc sa iau o decizie - pentru asta am nevoie de parerea voastra!

In minte am un training care sa prezinte conceptele fundamentale pentru a intelege complet natura creativa a mintii. In care sa inveti despre cum sa iti folosesti mintea si cum sa vorbesti limbajul subconstientului pentru a facilita schimbarea programelor subconstiente cu programe pozitive, care promoveaza o viata implinita. Un training in care sa afli ce este cu adevarat hipnoza, sa practici auto-hipnoza (si sa ramai cu aceasta abilitate toata viata), sa intelegi corealtiile dintre activitatea creierului si hipnoza, sa testezi sugestibilitatea clientului, sa folosesti legea efectului mental (si legea atractiei), sa iti clarifici functiile constietului, subconstientului, inconstientului si supraconstientului, sa stii cum sa construiti sugestii ca un profesionist, sa aplici inductii hipnotice directe, indirecte si chiar non-verbale.

As putea pune toatea astea in 3 zile ( plus o gramada de bonusuri atat pentru terapeuti cat si pentru cei care nu au background psihologic:)). Sunteti interesati? Vreau parerea voastra.

Cum il vedeti? Cu 1 trainer sau cu 2? Mai lung ca perioada de desfasurarea, mai scurt, ori 3 zile sunt deocamdata ceea ce aveti nevoie? Este ceva anume ce ati dori sa invatati la un astfel de curs?

Astept reactiile voastre pe blog sau pe grup!

Cu drag!
Raluca

Tinem legatura!  

vineri, 16 martie 2012

Despre definitiile hipnozei cu Andy Szekely

Iata ca a venit primvara si pe acest blog! Imi cer scuze ca am ramas in urma cu postarile... fetita mea a fost cam bolnavioara si energia mea s-a concentrat mai mult pe sanatea ei. In plus, in acest context, si creativitatea mea eracam bleaga... dar sunt aici! inapoi pe metereze si respirand aer proaspat!

 Iata despe ce anume doream sa va vorbesc astazi:

Ieri seara, Marius Achim (mariusachim.ro) a prilejuit un webinar un Andy Szekely despre dezvoltare personala. Foarte multe informatii de foarte buna calitate.... am scris mult, am savurat intregul eveniment! Nu am decat maxime felicitari pentru cei doi.

Iata una dintre ideile pe care mi-am permis sa le preiau si sa vi le retransmit si voua. Acesta este ceea ce Andy numeste "cel mai mare secret al dezvoltarii personale". Fiti atenti!

"Focalizeaza-ti atentia pe ceea ce te intereseaza, suficient de mult timp". (mai citeste odata!)

intelegeti despre ce e vorba? Despre Hipnoza!!!!! Cresterea ta ca persoana este imposibila fara a  "mentine o idee fixa in campul mental" (definita lui James Braid). Dave Elman a folosit o alta definitie a hipnozei, si anume: "depasirea factorului critic si instituirea gandirii selective" Cat de clar, cat de frumos!

Hipnoza este de fapt procesul care permite continuturilor informationale de care ai nevoie - sa ajunga acolo unde trebuie, in subconstient si sa faca modificarile necesare pentru ca tu sa cresti, sa te dezvolti personal. (asta ar fi definitia mea :)) ).

cam atat pentru astazi. Va las in mrejele hipnotice ale primaverii!

cu drag,
Raluca

PS: Daca vreti sa stiti mai multe despre Andy si ce face el, va recomand urmatoarele linkuri

www.andyszekely.ro si www.bootcamp.ro